Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укравтодор повідомив про стан проїзду на дорогах

Стан покриття доріг державного значення в західних областях станом на ранок понеділка - мокрий, у Волинській та Хмельницькій областях – місцями засніжений, дороги місцевого значення – засніжені. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укравтодору.

"Станом на 9:00 4 грудня опади у вигляді помірного снігу спостерігаються у західних областях, крім Чернівецької, де опади припинилися. Найбільш інтенсивний снігопад – у гірській частині Закарпатської області, де протягом доби випало майже 50 см снігу", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що в східних Полтавській та Сумській областях місцями невеликий дощ.

Від початку дії циклону, який зайшов на територію західної частини України зранку 3 грудня, у західних областях товщина снігового покриву становить від 3 до 20 см, у Волинській, Рівненській і Тернопільській областях – 15 см, додали в Укравтодорі.

"Стан покриття доріг державного значення в західних областях мокрий, у Волинській та Хмельницькій областях – місцями засніжений, дороги місцевого значення – засніжені", - зазначили у відомстві.

Температура повітря у західних областях коливається -2 ... +2°С, у північних – 0 ... +6°С, у центральних, східних та південних областях +2 ... +7°С. На перевальних ділянках доріг випадає сніг при температурі повітря -1-5°С.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ