Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

УКРАЇНА. „ГАЛ-INFO”. 27.11.2007. До Нового року «Київстар» запропонував тарифний план «Найкращий»

Лідер телекомунікаційного ринку України «Київстар» розпочав новорічну акцію з підключення до акційного тарифного плану «Найкращий». У період з 20 листопада 2007 р. до 31 січня 2008 р. усі нові контрактні та препейд-абоненти можуть безкоштовно перейти на новий тариф, який пропонує більш доступну терифікацію. Водночас чинні абоненти «Київстар» також можуть перейти на новий тарифний план «Найкращий» і вартість переходу для них становитиме -- 10 грн. для препейд-абонентів та 20 грн. для контрактних абонентів.
Відповідно до тарифікації тарифного плану «Найкращий», для препейд-абонентів вартість хвилини вихідного дзвінка на абонентів мережі «Київстар» (за винятком номерів абонентів «Мобілич») становитиме 0,10 грн., вартість вихідних дзвінків абонентам «Мобілич», абонентам інших операторів мобільного зв’язку України та абонентам операторів фіксованого зв’язку України 0,85 грн.. Плата за з'єднання дзвінка становить 0,27 грн., SMS -- 0,30 грн.
Водночас контрактні абоненти, які перейдуть на тарифний план «Найкращий» платитимуть: початковий платіж при підключенні 199 грн., щомісячну абонентну плату 15 грн., плату за вихідний дзвінок на номери  абонентів мережі «Київстар» (за винятком номерів абонентів «Мобілич») 0,10 грн., вихідні дзвінки на абонентів «Мобілича», абонентів інших операторів мобільного зв’язку України та абонентів мереж фіксованого зв’язку України 0,85 грн.. при цьому плата за з'єднання дзвінка становитиме 0,00 грн., SMS -- 0,30 грн.
Після закінчення терміну дії акційного тарифного плану «Найкращий», тобто з 1 лютого 2009 р. усіх його абонентів буде автоматично та безкоштовно переведено на тарифні плани «Дві мережі» (препейд-абонентів) та «Нова Хвилина» (контрактних абонентів).
Водночас крім вигідної тарифікації абоненти нового тарифного плану «Найкращий» у період з 26 листопада до 31 січня 2008 р. отримують можливість замовити собі цілий пакет корисних послуг: знижку до 25% на послуги «СтарСвіт» на дзвінки у небізнес-час, знижку 50% на послугу MMS – одне повідомлення коштуватиме 38 коп. та безкоштовне встановлення на свій телефон «Антивизначника номера» і «Голосової пошти». 
Знижка на «СтарСвіт» діятиме протягом 60 днів з моменту підключення «Пакету послуг», іншими послугами можна буде скористатися до 31 травня 2008 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ