Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Укренерго" спробує домовитися з керівниками енергоблокади Криму

Сьогодні, 27 листопада, представники "Укренерго" зустрінуться з керівництвом штабу блокади Криму для врегулювання ситуації. Це відбудеться у рамках домовленості з місцевим штабом блокади Криму, повідомили у прес-службі "Укренерго".

Наголошується, що зустріч має відбутися у с. Чонгар Херсонської області неподалік від місця пошкодження ПЛ 330 кВ "Мелітополь-Джанкой".​

Варто зазначити, що станом на ранок 27 листопада протестувальники продовжують блокувати доступ ремонтних бригад для завершення робіт на ПЛ 220 кВ "Каховська-Титан".

Раніше "Громадянська блокада Криму" заявила, що чекає сигналу про готовність окупаційної влади звільнити нардепа Надію Савченко і заступника голови Меджлісу Ахтема Чийгоза, щоб допустити ремонтників до "кримської ЛЕП".

Нагадаємо, в ніч на 20 листопада в Херсонській області в результаті підривів електричних опор були виведені з ладу дві з чотирьох магістральних ліній електропередачі, за якими здійснюється енергопостачання території Криму, а також частин Херсонської та Миколаївської областей. Пізніше були пошкоджені опори інших ліній електропередач.

Сьогодні працівники "Укренерго" припинили ремонт ЛЕП до Криму на вимогу активістів.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ