Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

"Укрнафта" обрала трьох нових членів правління

ПАТ "Укрнафта" сьогодні, 26 листопада, на засіданні наглядової ради, обрала трьох нових членів правління. Про це йдеться в повідомленні прес-служби НАК "Нафтогаз України". Повідомили Гал-інфо в управлінні по зв‘язках з громадськістю Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».

Сьогодні у приміщенні НАК «Нафтогаз України» відбулося засідання наглядової ради ПАТ «Укрнафта» (далі – Товариство).

На засіданні були прийняті рішення про зміну складу правління Укрнафти. Зокрема, достроково припинені повноваження членів правління Товариства Михайла Бакуненка, Михайла Гнипа, Олексiя Куща та Наталії Доліної. Повноваження Володимира Пустоварова було вирішено достроково припинити з 22 грудня 2015 року.

Натомість, було обрано трьох нових членів правління. Інформацію щодо них буде оприлюднено після підписання контрактів з ними.

Також наглядова рада обрала ТОВ Аудиторська фірма «ПрайсвотерхаусКуперс (Аудит)» для проведення незалежного аудиту фінансової звітності Товариства.

На засіданні було заслухано звіт голови правління Укрнафти Марка Роллінса щодо фінансового стану Товариства та причин формування заборгованості перед Державним бюджетом України.

Правлінню було доручено залучити незалежного аудитора для проведення перевірки окремих аспектів фінансово-господарської діяльності Укрнафти.

Наприкінці засідання відбулося обговорення стратегічних шляхів розвитку Товариства. Серед інших розглядалися варіанти розвитку Укрнафти як незалежного видобувного підприємства та створення ВІНК на базі Товариства.

Нафтогазу належить 50%+1 акція Укрнафти. Головою наглядової ради Товариства є голова правління Нафтогазу Андрій Коболєв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ