Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

УКРНЕТ став подвійним переможцем «Вибору року 2007»

Компанія УКРНЕТ стала переможцем одразу в двох номінаціях Міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року 2007» в Україні: портал ukr.net визнано Українським Інтернет-порталом року, а пошту Freemail – Українською електронною поштою року.
17 листопада 2007 року в Палаці «Україна» відбулася почесна церемонія нагородження переможців Міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року 2007» в Україні. Це перший у країні міжнародний фестиваль-конкурс, головна мета якого – визначення та популяризація на українському ринку кращих товарів та послуг у різних товарних категоріях.
В основі технології вибору була методика, котра базувалася на результатах всеукраїнського маркетингового дослідження симпатій користувачів, що проводився міжнародним маркетинговим агентством TNS, оцінці Експертної ради, яка розглядала якість товарів і послуг, оцінці представників провідних рекламних агентств стосовно просування товарів на ринку, висновках Високого Журі, висновках Оргкомітету фестивалю-конкурсу. Результати фестивалю-конкурсу було підтверджено міжнародним аудитом, який проводила компанія DELOITTE.
Особливістю «Вибору року» в Україні в цьому році стало впровадження номінацій, пов’язаних із наданням послуг в Інтернеті – «Кращий український портал року» та «Краща українська електронна пошта року».
За право називатися кращими змагалися 30 Інтернет-проектів, серед яких bigmir)net, I.UA, ОБОЗ.ua, A.UA, GALA.NET, Online.ua та інші. Переможцем в обох категоріях стала компанія УКРНЕТ. Портал ukr.net було названо «Кращим українським порталом року», а пошту Freemail від УКРНЕТ – «Кращою українською електронною поштою року». Організатори міжнародного фестивалю-конкурсу висловили сподівання, що отримання настільки престижного звання не тільки позитивно вплине на розвиток компанії УКРНЕТ, але й приведе до зростання здорової конкуренції на ринку Інтернет-послуг України.
 
Портал ukr.net щомісяця відвідують 1,7 млн унікальних користувачів. Частка українських відвідувачів у загальній структурі аудиторії становить близько 80%, нещодавно компанія випустила українську версію порталу. Пошта Freemail обслуговує 2 млн електронних поштових скриньок. Іншими сервізами компанії є сайти JOB – найбільша база вакансій і резюме, ОРАКУЛ – гороскопи, TV.ukr.net – телегід, KINO.ukr.net – кіноафіша, PLAY! – цікаве відео, CITY – міський довідник. За 2007 р. УКРНЕТ збільшив аудиторію своїх сервісів вдвічі, досягнувши відзначки 2 млн 700 тис. українських користувачів мережі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ