Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укроборонпром готовий виготовляти модернізовані Кольчуги

ДК «Укроборонпром» готовий відновити виробництво сучасних комплексів дальньої радіотехнічної розвідки типу «Кольчуга» на потужностях своїх підприємств. Про це повідомив Генеральний директор “Укроборонпрому” Роман Романов, повідомила прес-служба Укроборонпрому.

«Укроборонпром» готовий до виконання цього завдання при відповідному фінансуванні. Ми готові сьогодні починати цю роботу… і це буде не “Кольчуга”, а “Кольчуга-2″ на іншій елементній базі, вона більш прогресивна і сучасна”, – заявив очільник Концерну.

За його словами, “Укроборонпром” визначив підприємства, на яких буде вироблятися дана техніка, технологію виробництва “Кольчуги-2”, а також елементну базу для неї.

Втім, за словами Романа Романова, ключовим фактором відновлення виробництва стали рішучі дії керівництва Концерну, яке своєчасно допомогло евакуювати підприємство з Донецька до Запорізької області та зберегти технічну документацію виробу.

“У непрості часи ми зуміли зберегти потенціал оборонки. Вся документація всіх важливих заводів, що потрапили під окупацію, була вивезена, ключовий персонал – працевлаштований на інших підприємствах Концерну. Антикризовий менеджмент дворічної давнини сьогодні дає перші позитивні результати”, – заявив Роман Романов. 

Нагадаємо, що «Укроборонпром» розвивається в рамках стратегії «Український щит». Вона передбачає перехід на високотехнологічне виробництво, міжнародні стандарти (НАТО) та оснащення армії сучасними зразками озброєння. Концерн максимально розширює співпрацю з країнами НАТО і ЄС, як це визначено стратегічним курсом держави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ