Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

“Укроборонпром” поглибить співпрацю з компаніями Великої Британії

“Укроборонпром” поглибить співпрацю з компаніями Великої Британії у виробництві морської техніки, - прес-служба "Укроборонпрому".

Керівництво Державного концерну “Укроборонпром” обговорили з послом Великої Британії в Україні пані Джудіт Гоф компетенції двох країн в сфері кораблебудування та можливості співпраці між підприємствами-учасниками “Укроборонпрому” та Великої Британії. Зустріч відбулась на борту ескадреного міноносця HMS Duncan, де також були присутні капітан корабля – командир Королівського Флоту пані Елеонор Стек, командувач Другої постійної морської групи НАТО – командор Джеймс Морлі та Голова Представництва НАТО в Україні Александер Вінніков.

Корабель  HMS Duncan є флагманом морської групи НАТО.

“Концерн системно нарощує свою співпрацю з компаніями Великої Британії – ми є надійними партнерами вже багато років. Сьогодні ми відвідали есмінець HMS Duncan – наочно ознайомились з можливостями виробництва компанії BAE Systems та презентували проекти україньких підприємств “, – заявив Заступник генерального директора з розвитку “Укроборонпрому “Артур Херувімов.

За його словами військові Великої Британії впродовж 24-25 липня провела спільну роботу з делегацією ДК “Укроборонпром”. “Вони продемонстрували новітні системи виявлення, радіолокаційну техніку, що встановлена на кораблі та його озброєння”, – додав заступник.

“Наші відносини будуються на глибокій взаємоповазі”, – зазначив військовий аташе  Великої Британії ­­­­­полковник Девід Ворнер. 

Нагадаємо, що 20 січня цього року керівники ДК “Укроборонпром” та Міністр оборони Великої Британії Майкл Феллон обговорили можливість оснащення української авіації передовою технікою від британських компаній та поглиблення військово-технічної співпраці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ