Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Укроборонпром" презентував унікальний високоточний 3D-радар

1/2
На виставці "Зброя та Безпека-2017" вперше продемонстрували 3D-оглядовий локатор 80К6Т, призначений для видачі цілевказівок засобам ППО. Про це повідомила прес-служба "Укроборонпрому".

Завдяки цьому радару захисники України зможуть бачити всі повітряні об‘єкти на відстані до 500 км, на всіх висотах, від 0 до більше 40 км. 3D оглядовий локатор 80К6Т може відслідковувати до 500 цілей одночасно.

При цьому, можливості розробки "Іскри", завдяки великій зоні огляду по куту місця, до 70 градусів, дозволяють виявляти тактичні та оперативно-тактичні ракети.

А спеціальна система обробки сигналів, дає можливість виявляти малорозмірні та крилаті ракети, які йдуть на малих висотах з огинанням рельєфу. 
Цей радар може працювати з всіма зенітно-ракетними комплексами, які стоять на озброєнні Збройних Сил України. Його використання значно посилить протиповітряну складову.

Радар 80К6Т створений з урахуванням максимальної мобільності, в тому числі він пристосований для транспортування літаками від ДП "Антонов", що входить до складу ДК "Укроборонпром".

Для розгортання РЛС необхідно всього 10-15 хвилин.

Міжнародна спеціалізована виставка "Зброя та Безпека-2017" проходить 10-13 жовтня у Міжнародному Виставковому Центрі, який знаходиться на Броварському проспекті, 15.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ