Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Укрпошта випускає облігації на 600 млн грн

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку погодила ПАТ «Укрпошта» емісію облігацій серій «А», «В» та «С». Загальна номінальна вартість випуску облігацій компанії склала 600 млн грн – серії «А» – 150 млн грн, серії «В» – 200 млн грн, серія «С» – 250 млн грн. Про це повідомили в прес-службі Укрпошти.

«Випуск облігацій – показник відкритості та прозорості, можливість отримати додаткові інвестиції для розвитку підприємства. Кошти від продажу облігацій спрямуємо на оновлення автопарку Укрпошти, купівлю комп’ютерів, обладнання, підвищення енергоефективності. Це один із кроків для перетворення Укрпошти на сучасну компанію із гарним сервісом та якісними послугами», - сказав в. о. генерального директора Укрпошти Ігор Смілянський. 

До публічного розміщення на фондовій біржі «Перспектива» пропонуються іменні, відсоткові, звичайні (незабезпечені) цінні папери у кількості 6 тис шт, номінальна вартість однієї облігації – 100 тис грн. 

Під час розміщення облігацій встановлюються відсотки в розмірі 19% річних. Відсотковий дохід за облігаціями виплачуватиметься у гривні. 

Дата початку укладання договорів з першими власниками у процесі публічного розміщення облігацій - 21 листопада 2017 року, дата закінчення – 20 листопада 2018 року (включно). 

Облігації серії «А» знаходяться в обігу по 16 листопада 2020 року включно, серії «В» –  по 16 травня 2022 року включно, серії «С» – по 13 листопада 2023 року включно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ