Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

​"Укрзалізниця" до кінця року модернізує більше 100 пасажирських вагонів

ПАТ "Укрзалізниця" до кінця 2016 року збільшить кількість модернізованих пасажирських вагонів у 2 рази, а також побудує 370 нових вантажних вагонів. Про це журналістам повідомив член правління "Укрзалізниці" Іринеуш Василевський, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми в цьому році зобов'язані підготувати інвестиційний план і подати його пану міністру. Але вже сьогодні можна сказати, що в нашому плані буде більше 6 тис. нових вагонів (ремонт вантажних вагонів, - ред.). Ми вже почали виробництво вагонів на власних потужностях. Плануємо до кінця року побудувати 370 таких (вантажних, - ред.) вагонів", - сказав він.

Василевський також повідомив, що "Укрзалізниця" до кінця року завершить модернізацію 100 пасажирських вагонів, а в наступному ця кількість буде збільшено в 2 рази.

"На сьогодні ми модернізуємо більше 100 пасажирських вагонів, це спальні вагони. У наступному році в плані у нас 200 вагонів такого плану", - зазначив він.

"Також ремонти локомотивів будуть збільшені на 50%. Ремонтні роботи, також, як і будівництво, ми будемо реалізовувати в Україні", - додав член правління "Укрзалізниці".

РБК-Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ