Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Укрзалізниця» оголошує конкурс на постачальника продуктів

З метою забезпечення для пасажирів найкращих стандартів сервісу ПАТ «Укрзалізниця» оголошує проведення відкритого та прозорого конкурсу на визначення єдиного постачальника продуктів харчування, які реалізовуватимуться пасажирам у поїздах далекого сполучення, повідомила прес-служба "Укрзалізниці"

Головним критерієм вибору постачальника є гарантовано висока якість продукції, кінцевим споживачем, якої є пасажир. Учасники конкурсу мають запропонувати стандартний асортимент продукції для реалізації у поїздах з обов’язковим нанесенням фірмового стилю ПАТ «Укрзалізниця»: чай чорний та зелений, кава розчинна та з молоком, печиво галетне та пісочне, вафлі шоколадні та ванільні, вода мінеральна та солодка, цукор.

З конкурсною документацією, яка містить детальну інформацію щодо співпраці та кваліфікаційні вимоги до потенційних контрагентів, можна ознайомитися тут.

Прийом конкурсних пропозицій (конкурсна документація та натурні зразки продукції) триватиме до 12:00 за київським часом  19 травня  2017 року.

Процедура розкриття конкурсних пропозицій розпочнеться цього ж дня о 14:00.

ПАТ «Укрзалізниця» запрошує до участі у конкурсі та до подальшої взаємовигідної співпраці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ