Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Укрзалізниця» шокувала пасажирів вагонами «Снігової Королеви»

"Укрзалізниця" шокувала і вразила громадян сніговими вагонами. В перших числах січня, коли позначка на термометрах впала до -20 грасів пасажири змушені були їхати в обледенілих вагонах. Користувачі соцмереж ділилися фотографіями замерзлих вікон та засніжених вагонів.

Пасажири обурювалися тим, що, замерзаючи на пероні, сподівались зігрітися в потязі, але натомість в купе на них чекав сніг та іній на вікнах.

7 січня одеситка Олена Пономарьова на своїй сторінці у  Facebook  опублікувала фото з потягу Одеса-Ужгород, де на сидінні лежав сніг.

Голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун на своїй сторінці у Facebook  попросив вибачення за дискомфорт.

«Жодна скарга не залишиться без уваги. У ситуації розбираємось. Поїзди Одеського формування. У вівторок туди їде комісія від Укрзалізниці. Є питання по керівництву депо. Провідники скаржаться на якість вугілля. Відібрали проби, віддали на експертизу. Пасажири не повинні потерпати. Вибачення за дискомфорт», - написав він.

Однак користувачі соцмережі показали Войцеху Балчуну  аналогічні фото і з інших потягів.

Електричка Жмеринка- Гречани. Фото з ФБ Andrey Sak.

Журналістка Марічка Жук розмістила в соцмережі фото із потягу № 225 сполученням Львів - Київ, де вікна були скуті льодом та снігом.

Відома телеведуча Марічка Падалко також поділилася фото з потяга Івано-Франківськ - Київ.

Войцех Балчун заявив, що оскільки нема можливості замінити всі зношені вагони, мінятимуть недобросовісних працівників.

«Ми не можемо замінити увесь зношений парк вагонів. Але ми можемо замінити людей, що знехтували своїми обов’язками», - написав він.

Тим часом користувачі вказують на те, що "зміна людей" ситуацію не вирішить, адже вагони зношені, а численні рапорти начальників потягів не вирішують проблему.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ