Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укрзалізниця запускає новий поїзд Ковель – Харків

З 2 листопада цього року залізницями України курсуватиме новий поїзд №127/128 Ковель – Харків, який з’єднає західні та східні регіони України. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

У складі поїзда передбачено 8 плацкартних та 8 купейних вагонів. Поїзд курсуватиме через день по парних числах за напрямком Ковель – Харків та по непарних числах – зворотно. Продаж квитків на цей поїзд уже відкритий, купейні квитки коштують від 254 грн та плацкартні – від 155 грн.

«Укрзалізниця розвивається та запроваджує нові маршрути, завдяки чому розвивається й туристичний потенціал регіонів, українці матимуть можливість більше подорожувати та пізнавати Україну. За місяць запроваджуємо пряме сполучення Ковель – Харків. Думаю, що із призначенням поїзда ще більше відпочивальників зі Слобожанщини відвідають туристичні об’єкти Полісся та Волині, зокрема й перлину західної України – Шацькі озера», - прокоментував керівник ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Поїзд №127/128 Ковель – Харків слідуватиме через станції: Луцьк, Рівне, Здолбунів, Шепетівка, Бердичів, Біла Церква, ім. Т.Шевченка, Знам’янка, Кременчук, Полтава-Південна – загалом близько 30 населених пунктів. Відправлення з Ковеля о 14:20, прибуття до Харкова о 12:10.

У зворотному напрямку відправлення з Харкова з 03.11.2017 через день по непарних днях о 13:30, прибуття до Ковеля о 10:18.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ