Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Укрзалізниця" запускає залізничне сполучення Київ - Варна

ПАТ "Укрзалізниця" з цього тижня вводить пряме залізничне сполучення з Болгарією за маршрутом Київ - Варна, - Цензор.НЕТ.

З 24 червня 2017 року запроваджується пряме залізничне сполучення Київ - Варна. Укрзалізниця оперативно відреагувала на побажання пасажирів і продовжила курсування причіпного вагона, який курсував зі Львова. Такі нововведення дозволять більшій кількості пасажирів зручно подорожувати до курортів Болгарії.

Причіпний вагон відправлятиметься з Києва в складі поїзда № 50 Київ - Трускавець 24 червня, 4, 16 і 28 липня, 9, 19 і 27 серпня о 20:12 за київським часом. Зі Львова цей причіпний вагон буде курсувати в складі поїзда № 451/1004 Мінськ - Варна - Мінськ формування Білоруської залізниці. Прибуття в Варну через добу о 10:30 за місцевим часом.

Назад вагон відправлятиметься з Варни 27 червня, 7, 19 і 30 липня, 11, 21 і 29 серпня в 19:10 за місцевим часом, прибуватиме до Києва через добу о 07:30 за київським часом.

Більш детальну інформацію про розклад руху в сполученні Київ - Варна можна отримати на офіційному сайті ПАТ "Укрзалізниця".

Орієнтовна вартість проїзду в одну сторону з Києва становить 2840 грн, зі Львова - 2420 грн. Ціна квитків у міжнародному сполученні розраховується відповідно до курсу швейцарського франка на день придбання проїзного документа і зазнає незначних курсових коливань.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ