Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ультрас «Динамо» закликають ігнорувати матч проти Хорватії

Ультрас Динамо закликають всіх фанатів ігнорувати матч збірної України проти Хорватії через ситуацію з продажем квитків на матчі за паспортами.
ФФУ

Відповідна заява була опублікована в Фейсбуці.

"Тиждень тому в мережі було опубліковане звернення до президента України, підписане переважною більшістю провідних фанатських рухів країни. На жаль, ніякої реакції на факт явного порушення Конституції України, від влади не було", - зазначили фанати.

"У зв'язку з цим ми, фанати Динамо Київ з об'єднання WBC, закликаємо всіх фанатів нашого клубу та інших українських клубів, та й взагалі адекватних вболівальників - ігнорувати матч, організатори якого, в особі ФФУ, відверто наплювали на права громадян України", - закликали ультрас.

Фани вважають, що у їхньому розумінні борг кожного порядного фаната Динамо - не бути "покірним бараном", "в той час коли ФФУ, порушуючи чинні закони України, робить процес покупки квитків і попадання на стадіон на цей матч можливим тільки при пред'явленні посвідчення особи".

"Також хочемо нагадати, що цей відбірковий цикл - на Чемпіонат Світу, який пройде в країні, яка веде відкриту військову агресію проти України. Цей факт, в сукупності з натуралізацією Марлоса, фанатами повинен трактуватися однозначно", - зазначили представники WBC.

"І фанати, які переживають лише за підтримку на стадіоні в цьому матчі, або дурні та недалекоглядні люди, або маріонетки, які мають особистий інтерес", - зазначили ультрас Динамо.

Нагадаємо, матч Україна - Хорватія відбудеться в Києві 9-го жовтня.    

Чемпіон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ