Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

УМГ “Львівтрансгаз” здало в експлуатацію 35-квартирний житловий будинок у м. Бібрка

Управління магістральних газопроводів “Львівтрансгаз” ДК “Укртрансгаз”, що є структурним підрозділом НАК “Нафтогаз України”, здало в експлуатацію житловий будинок на 35 квартир у м. Бібрка Львівської області. Урочисте вручення ордерів мешканцям нового будинку відбудеться 1 серпня 2006 року. Про це повідомив прес-центр НАК „Нафтогаз України”.
 Спорудження житлового будинку почалося у 2000 році. Вартість будівництва становила 7 млн 880 тис. грн, які були профінансовані за рахунок власних коштів підприємства відповідно до планів капітального будівництва об'єктів соціальної сфери ДК “Укртрансгаз”. Підрядник будівництва – ЗАТ “БУ-62” м. Новий Розділ.
 Квартири у новозбудованому будинку будуть безоплатно передані працівникам Бібрського лінійно-виробничого управління магістральних газопроводів УМГ “Львівтрансгаз”, які перебували на квартирній черзі.       
УМГ “Львівтрансгаз” на сьогодні експлуатує понад 5,5 тис. кілометрів магістральних газопроводів, якими здійснює транзит російського газу до Європи та забезпечує газом споживачів північно-західного регіону України – Волинської, Рівненської, Львівської, а також частково Тернопільської, Івано-Франківської, Житомирської та Хмельницької областей.
 Управління безпосередньо подає газ до Республіки Польща через газовимірювальні станції в с. Дроздовичах Мостиського району Львівської області (з 1945 року) та в смт. Устилуг Волинської області (з 2005 року). На балансі підприємства також знаходиться найбільший в Європі комплекс підземних сховищ газу, до складу якого входять 4 підземних сховища - Більче-Волицьке, Опарське, Дашавське та Угерське.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ