Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Умови проведення відкритого Кубка Львівщини з футзалу

З метою популяризації футзалу, пропаганди здорового способу життя, а також визначення команди, яка представлятиме Львівщину на всеукраїнських престижних змаганнях,Асоціація футзалу Львівщини у період з 6 лютого по 19 березня проводить футзальний турнір під назвою «Відкритий Кубок Львівщини».

- Переможець відкритого Кубка Львівщини візьме участь в елітному фіналі аматорської футзальної ліги України. Турнір, що проходить під егідою АФУ, відбудеться у Луцьку у квітні 2017 року. У змаганнях візьмуть участь призери регіональних (відбіркових) етапів та володарі кубків.

- Змагання з футзалу Кубок Львівщини є відкритим турніром. У ньому можуть брати участь футзальні команди Львівської області усіх рівнів.  

- Розіграш відкритого Кубка Львівщини повинен завершитися до 12 березня 2017 року, а подача заявок команд-учасників – до 3 лютого 2017 року. Заявка на участь у відкритому Кубку Львівщини відбувається за стандартом АФУ. Заявки команд прийматимуться за електронною адресою [email protected].

- На представників команд переможця і фіналіста відкритого Кубка Львівщини буде подане клопотання про присвоєння спортивних звань.     

- Команди, які не вийдуть з групи і не матимуть можливості поборотися у матчах плей-офф, розіграють між собою «Кубок Надії». 

- Півфінальні матчі відкритого Кубка Львівщини, фінал турніру, а також матчі групового раунду відбудуться у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8). Інші матчі турніру також відбуватимуться у спорткомплексі ЛНУ ім. І. Франка (вул. Черемшини, 31) та спорткомплексі СКА (вул Ген.Грекова, 1). Кожен матч складатиметься з двох таймів по 20 хвилин «брудного» часу. 

- На сайті Асоціації футзалу Львівщини та інших ЗМІ відбудеться відеотрансляція фінального матчу турніру. На кожному матчі турніру буде забезпечена робота відеооператора та фотографа. Відеонарізка голів, небезпечних моментів та увесь матч загалом представники команд зможуть оперативно побачити в інтернеті (Youtube). Окрім того, текстовий звіт та фото з кожного матчу турніру також буде оперативно висвітлено в офіційній групі Асоціації футзалуЛьвівщини у соцмережі facebook, у популярних інтернет-виданнях, а також турнір регулярно висвітлюватиметься на радіо «Львівська хвиля».

- Членський внесок з кожної команди за участь у турнірі становитиме 2300 гривень (оплата роботи суддів, суддівського спостерігача, фотографа, відеооператора, монтажера, лікаря тощо). Окрім того, кожна з команд оплачує половину суми за оренду залу (палац спорту «Галичина» - 450 грн, СКА – 200 грн, ЛНУ. Ім. І. Франка – 200). Можливий варіант проведення матчів у спорткомплексі «Інтерспорт» (вул. Городоцька, 174, - 300 грн).  Членський внесок потрібно внести на рахунок Асоціації футзалу Львівщини, реквізити якого повідомимо додатково.    

-Формат турніру залежить від кількості команд-учасниць.

-Переможці відкритого «Кубка Львівщини», а також «Кубка Надії», будуть нагородженні пам’ятними кубками, медалями та грамотами.

- Передбачений призовий фонд Відкритого Кубка Львівщини.

Оргкомітет турніру:

Петро Закалюжний – 096-753-33-60

Богдан Пастернак - 097-604-80-30

Ярослав Сторожук - 096-657-95-20

Сподіваюся на вашу підтримку та співпрацю. Спільними зусиллями нам вдасться не тільки об’єднати футзал на Львівщини, а й підняти його на якісно новий рівень.

З повагою президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ