Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Унікальний літак Турецьких Авіаліній відвідав Львів.

Літак авіакомпанії Турецькі Авіалінії Boeing737-800, із зображення 17-ти тисяч працівників компанії, 04 листопада здійснив посадку у Міжнародному аеропорту Львів ім. Данила Галицького, повідомила прес-служба компанії Турецькі Авіалінії.

Ліврея такого типу є унікальною і ще ніколи не була застосованою жодною з авіакомпаній. Робота над створенням оформлення тривала протягом чотирьох місяців і була втілена у життя 15 березня 2012 року на презентації нового літака, який отримав назву “Globallyyours”. Ідея авторів була удостоєна срібною медаллю у категорії Найкраща корпоративна подія під час нагородження переможців на StevieInternationalBusinessAwards у Сеулі.  

Попередньо літак з реєстраційним номером TCJ-HLуже відвідав більшість європейських міст, куди здійснюює польоти авіакомпанія Турецькі Авіалінії, а такождва українських міста – Донецьк та Київ, з нагоди відкриття нових терміналів аеропортів у цих містах.

Авіакомпанія Турецькі авіалінії була заснована у 1933 році. На даний момент флот компанії налічує 189 літаків, які обслуговують більше двохсот напрямків по всьому світу, куди здійснюють польоти Турецькі Авіалінії. У 2012 році авіакомпанія вдруге здобула звання Найкращої авіакомпанії у Європі згідно з авіаційним рейтингом “Skytrax”. Львів став шостим містом в Україні, де відкрився офіс Турецьких Авіаліній, перший рейс до західної столиці України відбувся 27 липня 2012 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ