Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Універсалом Ющенко хоче прикрити небажання бачити прем’єра Тимошенко та виправдати коаліцію із Партією регіонів — Олександр Голуб

«Заява Віктора Ющенка про можливе підписання ще одного універсалу національної єдності є черговою із переліку мертвонароджених ініціатив Президента України», — заявив у коментарі «Гал-info» кандидат у народні депутати України від Комуністичної партії України Олександр Голуб.
  «Насправді мова йде про можливе створення широкої коаліції між «Нашою Україною – Народною самообороною» та Партією регіонів, чи скажімо, між частиною НУ — НС та регіоналами. Насправді такою заявою про підписання універсалу Президент України хоче прикрити свої справжні наміри про небажання бачити на посаді прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко», — сказав Голуб.
  «Універсал — це суто технологічний проект, хід Президента України, який насправді не має жодного впливу на суспільство, і не буде також мати і жодних політичних наслідків навіть для тих, хто його підпише. Наміром його підписати Ющенко хоче виправдати коаліцію із Партією регіонів», — зазначив Голуб.
 Нагадаємо, вчора у Бухаресті Президент України Віктор Ющенко зазначив, що він не проти підписання нового універсалу національної єдності.
Президент зауважив, що він ознайомився з деякими коментарями, у яких ідеться про необхідність підписання нового Універсалу національної єдності. «Я це буду вітати», — зазначив Ющенко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ