Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Уночі у Львові відбулась погоня: патрульним вдалось заблокувати авто

Патрульна поліція Львова
Патрульна поліція Львова
Патрульна поліція Львова
Патрульна поліція Львова
1/2
Уночі 20 квітня близько 02:00 на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що п'яний водій їздить містом. Патрульним після довгого переслідування таки вдалось заблокувати авто. Про це повідомила Катерина Рибій, речниця Управління патрульної поліції.

На 102 зателефонував громадянин та повідомив, що бачив, як водій транспортного засобу ВАЗ, який перебуває в стані алкогольного сп’яніння, рухається в сторону центральної частини міста.

Чергова частина передала орієнтування всім екіпажам. На проспекті Чорновола один з екіпажів помітив транспортний засіб та надав вимогу про зупинку проте водій ВАЗ її проігнорував та збільшив швидкість руху. Патрульні почали переслідувати автомобіль та неодноразово попереджати водія про відповідальність через гучномовець.

Вже на вулиці Городницькій вдалося зупинити транспортний засіб шляхом блокування дороги патрульним автомобілем. Водій поводився агресивно. У нього були очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат перевірки – 1.96 проміле, що майже в десять разів перевищує допустиму норму.

На 23-річного водія склали протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) та за ст. 122-2 КУпАП (Невиконання водієм вимог про зупинку). Подальшу долю чоловіка буде вирішувати суд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ