Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Упав на полюванні: під час цього випадково застрілив товариша

Іваничівський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вбивство з необережності, вчинене 60-річним мешканцем Луцька. Про це повідомила прес-служба прокуратури Волинської області.

Увечері 24 жовтня на полі неподалік села Орищі Іваничівського району чоловік під час незаконного полювання на дикого кабана випадково, падаючи на землю, здійснив постріл із зареєстрованого у встановленому законом порядку мисливського нарізного карабіна марки "СКС М62" калібру 7,62 мм.

Куля влучила в голову 43-річного мешканця села Орищі, який ішов попереду стрільця. Постріл став фатальним, поранений помер.

Лучанину повідомлено про підозру у вчиненні вбивства з необережності (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 119 КК України), вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Зауважимо, що санкцією ч.1 ст. 119 КК України за такий злочин передбачено покарання у виді обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ