Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради планує підвищити плату за евакуацію транспортного засобу

Управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради планує підвищити плату за евакуацію транспортного засобу, який припарковано у недозволеному місці, – з 196 грн до 260-270 грн. Про це сьогодні під час брифінгу щодо транспортної ситуації в місті повідомив начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Микола Шкурган.
„У середу буде визначено переможця тендеру на закупівлю евакуатора з вищою вантажопідйомністю і за два тижні ми зможемо купити два-три нові евакуатори. Евакуатор зможе евакуювати будь-яку машину вагою до 3,5 тонни, і щодня будуть евакуйовувати близько 10 машин кожним евакуатором. Нові евакуатори швидко окупляться. При проведенні евакуації буде присутній працівник ДАІ, який фіксуватиме порушення правил дорожнього руху і муніципал, який описуватиме  наявність зовнішніх пошкоджень автомобіля”, – зазначив Микола Шкурган.
На запитання журналістів, чи не будуть створюватися затори під час погрузки автомобіля на евакуатор на вузьких вулицях, Микола Шкурган зазначив: „Нехай ми створюватимемо п’ятнадцятихвилинні затори на дорогах, головне – змусити водіїв не паркуватися у заборонених місцях”.
Вартість одного евакуатора  296 тисяч  гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ