Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Упродовж доби на дорогах України загинули 17 людей, 111 отримали травми

Упродовж минулої доби на автошляхах держави сталося 879 дорожньо-транспортних подій, з них 123 – з постраждалими. У ДТП загинули 17 людей, ще 111 отримали травми, - Департамент комунікації Національної поліції України.

Учора, 14 жовтня, близько 7-ї години ранку на автодорозі поблизу міста Коростишів Житомирської області 28-річний киянин при обгоні не впорався з керуванням. Внаслідок цього сталося дотичне зіткнення з автомобілем ГАЗель, що рухався в попутному напрямку під управлінням 55-річного мешканця Київської області. Від зіткнення автомобіль ГАЗель перекинувся.

У цей час перед місцем ДТП зупинився автомобіль Mitsubishi під керуванням 38-річного жителя Чернігова. Однак його протаранив автомобіль аналогічної марки під керуванням 27-річного киянина, який не обрав безпечної відстані і швидкості руху. І в цей же момент сталося ще одне зіткнення: ще один 27-річний житель столиці на автомобілі ВАЗ допустив зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz 46-річного киянина.

У цій ДТП пасажирка ГАЗелі загинула і ще четверо людей отримали тілесні ушкодження, серед них – одна дитина.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція закликає водіїв бути уважними і не порушувати Правил дорожнього руху.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ