Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Упродовж I кварталу цього року залучено втричі більше іноземних інвестицій, ніж в цей же час минулого року

Упродовж I кварталу 2007 року у підприємства та організації Львівщини залучено 31,5 млн дол. США прямих іноземних інвестицій, що утричі більше, ніж у I кварталі 2006р. Про це “Гал-info” повідомили у Головному управлінні статистики у Львівській області.
Так, з обсягу прямих іноземних інвестицій, які надійшли за цей період, 35,5% або11,7 млн дол  спрямовано у промисловість, а  46,5% або  14,6 млн. дол – операції з нерухомим майном, оренду, інжиніринг та надання послуг підприємцям залучено.
Загалом, за весь період інвестування в економіку області вкладено 525,3 млн дол США іноземних інвестицій.
Станом на 1 квітня 2007 року галузями в які найбільше залучають іноземні інвестиції є машинобудування – 101,0 млн дол фінансова діяльність – 70,2 млн дол, операції з нерухомим майном, оренда, інжиніринг та надання послуг підприємцям – 52,5 млн дол, виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів – 49,1 млн дол, торгівля автомобілями та мотоциклами, їх технічне обслуговування та ремонт – 38,6 млн дол, легка промисловість – 30,0 млн дол, оброблення деревини та виробництво виробів з деревини, крім меблів – 29,3 млн дол.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ