Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Уряд України: 62% українців за вступ до НАТО

Підтримка європейської та євроатлантичної інтеграції серед українців зростає, стверджує віце-прем'єрка України Іванна Климпуш-Цинцадзе, посилаючись на дані соціологічних опитувань. Про це повідомила Німецька хвиля.

Віце-прем'єрка України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила про те, що 62 відсотки українців готові проголосувати за вступ України до НАТО. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету міністрів, поширеному в неділю, 19 листопада.

Климпуш-Цинцадзе наголосила, що останні дослідження вказують на зростання підтримки євроатлантичної та євроінтеграції з боку громадян України. Окрім високої підтримки вступу до НАТО, результати останнього опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), свідчать, що вступ до Європейського Союзу підтримують 57 відсотків українців. Віце-прем'єрка припустила, що причиною збільшення готовності населення проголосувати за вступ у ЄС є запровадження безвізового режиму, що могло збільшити довіру до Євросоюзу.

Як повідомлялося, альянс НАТО підтримує ідею розгортання миротворчої місії Організації Об'єднаних Націй. 

dw.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ