Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Уряд змінив постанову про вихід на пенсію

Кабінет міністрів вніс зміни до постанови № 909, якою регламентується право виходу на пенсію за вислугою років асистентам вихователів у інклюзивних закладах освіти та керівникам дошкільних навчальних закладів. Відповідна постанова Кабміну № 954 розміщена на Урядовому порталі.

"З метою забезпечення гарантованого державою права педагогічних працівників інклюзивних груп дошкільних навчальних закладів на пенсійне забезпечення урядом прийнято рішення про внесення змін до постанови Кабінету міністрів України від 4 листопада 1993 р. № 909 "Про перелік закладів і установ освіти, охорони здоров'я та соціального захисту і посад, робота на яких дає право на пенсію за вислугу років", відповідно до якого надається право на пенсію за вислугу років асистентам вихователів, які працюють в інклюзивних групах, і директорам (завідуючим) дошкільних навчальних закладів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, право на пенсію за вислугою років мають вихователі-методисти, вихователі, вчителі-дефектологи, вчителі-логопеди, практичні психологи та музичні керівники.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ