Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Усі на теніс! На старті – ITF LION CUP

З 19 по 26 липня на відкритих кортах палацу спорту «Україна» (колишній «Спартак», вул. Мельника, 18) за підтримки голови федерації тенісу Львівщини Ростислава Мельника стартує престижний міжнародний тенісний турнір IV категорії ITF LION CUP.

За головні призи турніру позмагаються найсильніші тенісисти до 18 років не тільки з України, а ще з 22 країн світу. На престижний тенісний турнір до Львова заявилися спортсмени з Словаччини, Литви, Австрії, Сальвадору, США, Чехії, Італії, Польщі, Румунії, Туреччини, Норвегії, Ізраїлю, Білорусі, Азербайджану, Німеччини, Росії, Іспанії, Казахстану, Норвегії, Молдови, Єгипту та Нової Зеландії.

Загальна кількість учасників – 128 чоловік. 64 гравці стартуватимуть з кваліфікації, стільки ж гравців серед хлопців та дівчат змагатимуться в основній сітці турніру. 25 липня на відкритих кортах палацу спорту «Україна» відбудуться фінальні змагання у парному розряді. Фінали серед гравців одиночного розряду заплановані на 26 липня. 18 липня у приміщенні федерації тенісу Львівщини відбудеться реєстрація гравців, 19 та 20 липня відбудуться усі кваліфікаційні матчі. 21 липня стартуватимуть матчі в одиночному розряді серед хлопців та дівчат.

На турнірі ITF LION CUP серед хлопців Львівщину представлятимуть шестеро тенісистів: Олег Короленко, Ярослав Сокирка, Василь Хомин, Роман Гук, Денис Стефоненко та Захар Кривошия. Серед дівчат представництво Львова буде скромнішим: Марта Тавпаш, Анна Нападій та Ольга Терлецька. Усі львів’ни стартуватимуть на турнірі, починаючи з кваліфікації.

Серед українців четвертим сіяним на турнірі буде Владислав Лобак з Северодонецька. Під восьмим номером посіву в основній сітці зіграє киянин Артем Вашешніков.

Серед дівчат в одиночному розряді в основній сітці Україна матиме другу та третю сіяну, відповідно Олександру Андрєєву з Одеси та Ангеліну Шахрайчук з Києва. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ