Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Усик нокаутував Мчуну у 9 раунді

Український чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі українець Олександр Усик (11-0, 10 КО) захистив свій титул в поєдинку з південноафриканцем Табісо Мчуну (17-3, 11 КО), нокаутувавши його в дев'ятому раунді.

У бою, що проходив в американському Інглвуді, обидва суперники розпочали досить обережно. Десь з третього раунду і Усик і Мчуну почали розкриватися. Усик почав викидати більше ударів, переважно джебів, а Мчуну одного разу досить сильно влучив в українця, піймавши його на протиході. Взагалі, Мчуну - це така собі невдала мінікопія Майка Тайсона.

Постіний рух Мчуну, його удари про корпусу і атакувальні стрибки з намаганням удару через руку. Добре, що Усик пристосувався до цього суперника і почав забирати перевагу з четвертого раунду.

У шостому раунді Усик додав ще більше і після серії ударів Мчуну опустився коліно, потім знову піднявся, але українець видав ще серію з ударів 20-ти. Мчуну знову рятує коліно, але цього разу суддя відрахував нокдаун. Нокаутом завершити бій в цьому раунді Усику не вдалося.

З сьомого раунду помітна була втома Мчуну, а Усик продовжував вести бій, викидаючи удари.

Розв`язка наступила у 9-му раунді. Мчуну пішов вперед, а Усик зустрів його джебами і боковими. Знову Мчуну падає на коліно, але це його рятує не надовго. Пішла комбінація різноманітних ударів і африканець знову присів на коліно, і суддя зупиняє бій, зафіксувавши перемогу українця технічним нокаутом.

Усик з прапором України пішов святкувати перемогу, дякуючи уболівальникам, хоча особливого захоплення Інглвуд боєм Усик - Мчуну не виказав. 

Для Усика це був перший захист титулу чемпіона світу і дебютний бій в США.

Чемпіон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ