Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

УЗ планує обладнати всі поїзди мобільними терміналами контролю квитків

"Укрзалізниця" обладнає всі поїзди мобільними терміналами контролю, щоб пасажир міг купити квиток на будь-який рейс по інтернету і сісти в поїзд без паперового квитка. Про це розповів директор з пасажирських перевезень і сервісу УЗ Ігор Романків в інтерв'ю Інтерфакс-Україна, повідомляє Центр транспортних стратегій.

"Плануємо обладнати всі поїзди, включаючи регіональні, мобільними терміналами контролю документів, що дозволить нам продавати онлайн-квитки на всі потяги і не змушувати людей йти в касу", - повідомив Ігор Романків.

В цілому компанія працює над створенням стандартів пасажирського сервісу.

"Будь-який бізнес має стандарт роботи. Так повинно бути і на залізниці, щоб, наприклад, на питання до провідника, де знаходиться 12-й вагон, він відповідав не" туди ", а" в цю сторону, через один вагон ", - зазначив директор.

Крім того, "Укрзалізниця" продовжить розвивати послуги перевезення автомобілів в спеціалізованих вагонах. Крім того, зростає попит і на поїздки з преміальним обслуговуванням - в вагонах-салонах. 

Статегію реформування "Укразалізниці" до 2021 року треба ще допрацювати, - Бальчун

"Вони також будуть доступні для замовлень", - підкреслив  Ігор Романків.

Він додав, що УЗ вже створила пасажирську компанію і три з шести регіональних філій з квітня 2017 року переведуть в неї все виробничі процеси.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ