Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Академії сухопутних військ відбулись урочистості з нагоди Дня знань

Сьогодні, 1 вересня, в Академії сухопутних військ відбулись урочистості з нагоди Дня знань та початку нового навчального року. Про це на своїй сторінці написав Павло Ткачук, Начальник Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного.

"Сьогодні наш численний колектив разом із сотнями тисяч юнаків та дівчат усієї країни розпочинає складний, але такий необхідний та бажаний похід у країну знань. Цього року, на жаль, веселі усмішки і радість в серцях затьмарює пороховий дим від пострілів гармат в неоголошеній війні проти України. Але рано чи пізно війна закінчиться!", - виголосив промову Павло Ткачук.

Після завершення урочистих заходів та лекції разом із генерал-лейтенантом Колесником усі учасники урочистостей вшанували пам'ять випусників Академії, які поклали своє життя за волю й незалежність нашої держави.

В урочистостях взяли участь Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Ігор Колесник, науково-педагогічні працівники та військовослужбовці Академії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ