Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини Світу: В архівах ЦРУ знайшли відомості про втечу Гітлера до Південної Америки
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

В архівах ЦРУ знайшли відомості про втечу Гітлера до Південної Америки

Якщо вірити нещодавно розсекреченим документам з архівів Центрального розвідувального управління США, загальновідома версія смерті лідера нацистської Німеччини Адольфа Гітлера може виявитися хибною

Серед розсекречених документів опинився рапорт інформатора американської розвідки від 10 жовтня 1955 року, в якому він повідомляє про те, що Гітлер після Другої світової війни втік до Латинської Америки.

У доповіді йдеться, що колишній боєць СС Філіп Сітроен зустрічався з Гітлером у Колумбії приблизно раз на місяць, коли Сітроен виїжджав у відрядження до цієї країни із Венесуели.

В якості доказу цих зустрічей інформатор отримав фото, яке було зроблено у колумбійському місті Тунга 1954 року. На цьому фото Сітроен сидить разом із чоловіком, схожим на Гітлера.

Зазначається, що колишній лідер нацистів переховувався у Латинській Америці під прізвищем Шріттельмайєр. Також інформатор повідомив, що у січні 1955 року Гітлер залишив Колумбію і поїхав до Аргентини.

За офіційною версією, Афольф Гітлер разом з дружиною Євою Браун покінчили життя самогубством 30 квітня 1945 року у Берліні. Їхні тіла спалили  в саду рейхсканцелярії.

Нагадаємо, що американська влада розсекретила 2891 документ із архівів ЦРУ, що стосується вбивства екс-президента США Джона Кеннеді. Ще близько 300 документів у США влада вирішила поки не публікувати на прохання федеральних агентств – вони попросили додатковий час на ознайомлення з матеріалами. Якщо потреби у секретності вказаних документів не буде, весь архів даних буде опублікований вже навесні – 26 квітня 2018 року.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ