Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В Авдіївці під час ворожого обстрілу постраждала жінка

Фото: прес-центр штабу АТО.
Фото: прес-центр штабу АТО.
Фото: прес-центр штабу АТО.
Фото: прес-центр штабу АТО.
1/2
Під час чергового обстрілу Авдіївки ворожими осколками поранено місцеву жительку. Постраждалій надали допомогу на місці. Про це 14 червня повідомив пре-центр штабу АТО з посиланням на Українську сторону СЦКК.
Українська сторона СЦКК повідомляє про продовження обстрілів з боку НЗФ ОРДО мирних населених пунктів  вздовж лінії розмежування із зброї, забороненої Мінськими домовленостями.
Так, 13-го червня, бойовики вдарили із мінометів калібру 82 мм по житловим кварталам Авдіївки. Одна з мін вибухнула поруч з будинком по вулиці Тургенєва. Осколками пошкоджено вікна та фасад будівлі, а також автомобіль, що стояв на вулиці біля двору. На щастя. власники оселі 58-річна жінка та її 37-річний син уникнули поранень. 
Біля іншого будинку по вулиці Тургенєва осколками міни було поранено 48-річну жінку. Лікарі швидкої допомоги діагностували у неї мінно-вибухову травму та осколкове поранення правої гомілки. Постраждалій надали допомогу на місці. Від госпіталізації вона відмовилась.
Що одна міна влучила в дах житлового будинку по вулиці Леванчевського та пошкодила шиферне покриття. лише дивом мешканці оселі не постраждали.
Українська сторона засуджує дії НЗФ ОРДО щодо обстрілів  населених пунктів, що ставить під загрозу життя та здоров’я цивільного населення. Бойовики вже третю добу поспіль продовжують нищити житлові квартали Авдіївки порушуючи усі норми міжнародного гуманітарного права.
Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ