Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Чехії та Словаччині облава на терористів

В Чехії та Словаччині цього тижня проходять серії обшуків, пов'язані з пошуками терористів або осіб, пов'язаних з ними. Про це повідомляє Aktuality.sk з посиланням на джерела в поліції.

Як пише словацьке видання, в ніч на середу у місті Нітра (захід Словаччини) та низці інших населених пунктів пройшла серія обшуків.

За інформацією видання, вони можуть бути пов'язані з терактами в Парижі. Водночас, міністр внутрішніх справ Словаччини Роберт каліняк цю інформацію не підтвердив.

За його словами, правоохоронні органи країни знаходяться в постійному контакті із західними спецслужбами та щоденно аналізують багато інфомрації, що надходить від них.

"Ми можемо сказати, що порівнянно з іншими країнами, безпекові ризики в Словаччині є одними з найнижчих",  - відзначив Каліняк.

Водночас глава МВС Чехії Мілан Хованець у середу на своїй сторінці в Twitter повідомив, що в країні затримано особу, яка перебувала в міжнародному розшуку через зв'язки з терористами.

"Я дякую поліцію за їх відмінну роботу. Затримання особи, підозрюваної у зв'язках з терористами, є доказом того, що заходи безпеки працюють",  -зауважив він.

Європейська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ