Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В ДТП на Львівщині постраждали двоє людей

На Львівщині легковик зіткнувся із позашляховиком. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 20 червня о 11.30 на автодорозі Львів – Краковець в селі Терновиця Яворівського району, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фіат Ескорт», 19-річний мешканець міста Новояворівськ, не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Мітсубісі Аутлендер» під керуванням 45-річного киянина.

Внаслідок автопригоди в реанімаційне відділення госпіталізовано водія «Форда» з діагнозом «політравма». Його пасажира, 18-річного мешканця міста Новояворівськ, із «забійною раною голови» госпіталізовано в хірургічне відділення.

У 39-річної дружини водія «Мітсубісі» медики діагностували «забій грудної клітки». Після надання медичної допомоги киянка повернулася додому.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін. Призначено експертизи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ