Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У авіакатастрофі під Краматорськом загинув полковник Віктор Калитич зі Львова

Учора, 26 березня, неподалік Краматорська зазнав авіакатастрофи військовий гелікоптер Мі-2. Серед загиблих мешканець Львова полковник Калитич Віктор Михайлович (27.06.1963 р.н.), який родом з міста Чопа Закарпатської області. Цю інформацію в коментарі Гал-інфо підтвердив керівник Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Львів Олександр Поронюк.

За словами Олександра Поронюка, полковник Віктор Калитич разом із ним свого часу проходив службу в штаті Західного оперативного командування.

«Знав його, як професійного офіцера та життєрадісну людину», - сказав Олександр Поронюк.

Він зазначив, що з січня 2015 року Віктор Калитич вийшов з військової пенсії та повернувся на службу в армію. Служив у Академії сухопутних військ та Яворівському полігоні тренував військовослужбовців  за напрямком ракетного озброєння.

Після цього полковника Калитича, шляхом просування по службі, скерували до Києва, де в системі Міноборони він продовжив працювати за своїм профілем.

Олександр Поронюк зазначив, що ініціативна група Львівського гарнізону вже мала розмову з дружиною та родиною новітнього Героя. В результаті цього прийнято спільне рішення, що місцем останнього  спочинку полковника Віктора Калитича буде Алея Героїв на Личаківському цвинтарі.

Наразі точної дати прощання та поховання нема.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, учора, 26 березня, в районі населеного пункту Малинівка, що неподалік Краматорська, розбився військовий гелікоптер Мі-2. За попередньою версією, падіння повітряного судна сталось внаслідок зіткнення з лінією електропередач.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ