Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Івано-Франківську чоловік добровільно здав міліції тротилову шашку

До інспекторів патрульної служби лінійного відділу на станції Івано-Франківськ звернувся 45-річний місцевий мешканець, що мав на меті здати вибуховий пристрій, який найшов на одній із вулиць міста, повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Чоловіка було запрошено до чергової частини міліції, де він добровільно видав правоохоронцям тротилову шашку.

Небезпечну знахідку чоловік знайшов на одній із вулиць міста, яка привернула його увагу. Чоловік, який опинився по своїх справах у даному місці, рано вранці знайшов якийсь підозрілий предмет, схожий на тротилову шашку. Свою знахідку у той же день відразу ж вирішив віднести її в міліцію та добровільно видати співробітникам міліції.

Вибуховий пристрій направлено на дослідження у науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Івано-Франківській області.

Проведена експертиза покаже, чи знайдене дійсно є тротилом масою і в подальшому буде направлено на утилізацію, - зазначив начальник лінійного відділу на станції Івано-Франківськ підполковник міліції Іван Коростенський.

Нагадуємо, що відповідно до статті 263 Кримінального кодексу України за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами передбачається кримінальна відповідальність. Проте, згідно частини 3 вказаної статті, звільняється від кримінальної відповідальності особа, яка добровільно здала органам влади зброю, вибухові речовини або вибухові пристрої.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ