Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

В Івано-Франківську на виклик приїхали п'яні медики, які ледь тримались на ногах

В Івано-Франківську на виклик приїхали п'яні медики, які ледь тримались на ногах. Після інциденту лікарів звільнили. Про це повідомляє сайт Галка.іф.

Інцидент стався о 06:00 1 листопада. Сім’я викликала медиків на огляд хворої малої донечки. Та замість кваліфікованої допомоги отримала шок від побаченого. Медики що приїхали – жінка та чоловік ледве стояли на ногах, не могли зорієнтуватися та мало не падали на підлогу.

“Дівчина 4 рази дивилася на горло, присвічуючи при цьому темним телефоном, і 3-4 рази слухала дихання дитини через кофту. Поздвонивши в швидку допомогу і сказавши, що “лікарі” п’яні і щоб дали другий екіпаж швидкої допомоги, нам відповіли: – “В нас таких немає!” І поставили трубку, при цьому другий екіпаж не прислали.  В кінці візиту у відповідь на те, що чоловік сказав покинути помешкання, дівчина відповіла, щоб більше швидку допомогу не викликали!”, – з обуренням розповіла мати двох малих дітей Лілія.

“10 хвилин тому двох лікарів було звільнено. Люди прийшли, написали пояснення. Лікар визнала, що вживала алкоголь. Фельдшер визнав, що допустив нетверезу лікарку до роботи”, –  сказав головний лікар Станції швидкої допомоги Івано-Франківська Ігор Ковалюк.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ