Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

В Івано-Франківську підпалюють машини таксі

В Івано-Франківську у вівторок вночі невідомі особи підпалили два автомобілі, які працюють на ринку надання послуг однієї з міських служб таксі.

"Сьогодні вночі близько третьої години у двох різних районах міста спалахнули відразу дві машини", - повідомив журналістам у вівторок голова Івано-Франківської обласної організації профспілок таксистів Михайло Рибак, повідомляють Подробности.

Він зазначив, що акції з пошкодження автомобілів цієї служби таксі почалися вночі проти 17 липня цього року. Коли дві машини таксі прибули за телефонним викликом на Південний Бульвар і Сахарова, до них вискочили невідомі в темному одязі з бітами і пошкодили автомобілі так, що вони не могли працювати протягом тижня. З цього часу в різний спосіб і різними методами були пошкоджені 7 автомобілів цієї служби таксі.

"Три автомобіля на цей час спалено", - підкреслив він.

Рибак вважає, що це робиться для того, щоб налякати таксистів і щоб ця служба таксі перестала існувати. "Бандити хочуть бути єдиними на цьому ринку. Вони всі мають свої служби таксі", - вважає він.

Рибак розповів, що сьогодні водії постраждалої служби таксі побували на прийомі у першого заступника начальника УМВС Василя Фелика, в міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса, заступника голови Івано-Франківської облдержадміністрації - керівника апарату Романа Струтинського. "Все пообіцяли, що буде проведена належним чином робота", - сказав голова профспілки.

Рибак також повідомив, що завтра відбудеться зустріч таксистів з головою Івано-Франківської облдержадміністрації Михайлом Вишиванюком, оскільки сьогодні його немає в області. Він також повідомив, посилаючись на дані міліції, що за випадками пошкодження автомобілів таксі вже порушено 4 кримінальні справи.

В Івано-Франківську 12 служб таксі. У парку постраждалої служби таксі понад 250 автомобілів. Це одна з найбільших служб таксі обласного центру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ