Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Івано-Франківську судитимуть луганчанина, який сприяв діяльності «ЛНР»

Прокуратура Івано-Франківської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній групі, організаційне та інше сприяння діяльності терористичної групи) , ч. 1 ст. 263 (зберігання бойових припасів та вибухових пристроїв) Кримінального кодексу України щодо 48-річного мешканця Луганської області.

Як повідомляє прес-служба прокуратури, вказаний зловмисник збирав інформацію для бойовиків терористичної організації «ЛНР» з метою створення умов для обстрілів населених пунктів та підрозділів Збройних Сил України під час несення ними служби в зоні проведення антитерористичної операції.

Зокрема, він інформував про дислокацію та переміщення військової техніки Збройних Сил України.

Окрім того, за місцем свого проживання в Луганській області він зберігав боєприпаси та вибухові пристрої, які в ході проведення обшуку вилучили співробітники СБУ в Івано-Франківській області.

Наразі розслідування щодо зловмисника завершено, обвинувальний акт розглядатиме по суті суд.  За вказані правопорушення йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ