Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Кам'янці-Бузькій відбувся семінар – навчання для представників ОТГ

В Кам'янці-Бузькій відбувся семінар – навчання для представників ОМС, ОТГ, місцевих активістів на тему «Участь суспільства у прийнятті рішень у громадах. Організатор Всеукраїнська Асоціація сільських та селищних рад та об’єднаних громад України.

Даний захід проводився в рамках Проекту Польсько-Канадськської Програми Підтримка Демократії спів фінансованої з прогшрами польської співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ РП та Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DSFATD).

В семінарі взяли участь представники 10 районів Львівщини. Від Радехівщини були представники Березівської, Бишівської, Вузлівської, Дмитрівської, Нововтківської, Немилівської, Павлівської, Хмільненської, Станинської сільських рад, Агенції розвитку Радехівщини.

Наталія Ключник – виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування привітала всіх учасників, розказала про діяльність асоціації, запросила до активної роботи в семінарі.

Лідія Євтушенко - представник Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Артур Гроссман – представник Фонду міжнародної солідарності у доступній формі навчали присутніх написанню проектів місцевого розвитку.

Андрій Вареник та Олег Дукас – представники Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ провели з учасниками практичне заняття по написанню проектів та ознайомили присутніх  з таким дієвим механізмом розвитку громад як громадський бюджет (бюджет участі).

Загалом шестигодинний семінар пролетів однією миттю. Учасники дякували за цікаву інформацію і нові отримані знання. З очікування на нові зустрічі учасники поїхали до своїх громад.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ