Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

В кінці вересня у Львові пройде міжнародна конференція студентів-медиків

29-30 вересня на базі Львівського національного медичного університету відбудеться міжнародна конференція студентів-медиків на тему «Освоєння медичних наук: Роль і значення сучасних технологій у медицині», - прес-центр Львівської міської ради.

Організатори очікують, що подію відвідає понад 1000 учасників. Конференція має на меті зібрати студентів медичних спеціальностей та фахівців галузі з України та з-за кордону задля обговорення питань покращення якості надання медичних послуг.

«Міжнародна конференція студентів-медиків – це не лише нагода послухати лекторів і дізнатись про новітні технології в медицині, а й можливість поспілкуватися з експертами-практиками. До участі ми запрошуємо не тільки студентів, а й лікарів та дослідників, які працюють у сфері охорони здоров’я», – зазначають організатори події.

Серед спікерів конференції – спеціаліст із внутрішньої медицини, відомий завдяки «Лекціям Наджіба» (Najeeb's Lectures), д-р Наджіб (Пакистан-США); педагог, генеральний директор і засновник компанії Drbeen, анестезіолог і терапевт д-р Мобін Саїд (США); травматолог та сертифікований тренер із невідкладної медичної допомоги д-р Мухамед Усаф Уль-мір (США) та інші.

Програма конференції передбачає лекції, семінари, майстер-класи та практичні сесії від спеціалістів світового рівня. Спеціально для студентів організатори готують консультаційну сесію, пов’язану з вибором майбутньої спеціалізації, та інформацію про стипендії, магістерські й докторські програми для медиків за кордоном.

Організатори конференції – Greatness Club International та Львівський національний медичний університет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ