Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В крадіжках комунального майна Садовий бачить руку прокуратури

Міський голова Львова прокоментував ситуацію щодо виявлених фактів крадіжок комунального майна міста. Він наголосив, що у таких крадіжках є чітка система, яка не може відбуватися без покривання органів прокуратури. Тому завдання виконавчих органів і депутатів міської ради – виявляти такі факти і максимально сприяти у розслідуванні. Про це повідом ила прес-служба Львівської міської ради.

«Надіюся, що органи правопорядку, прокуратура, суди будуть приймати рішення виключно в інтересах громади міста Львова. Тому що я вбачаю у спробі крадіжок майна чітку систему, і вона не може відбуватися без покривання органів прокуратури, бо, напевно, там є хтось нечесний, і це треба виявити. А наше завдання – депутатів, виконавчих органів влади, – бути разом і максимально сприяти, тому що ми не маємо права проводити слідчі дії. Ми можемо тільки виявляти факти і про це наголошувати.

Наразі прокуратура активно працює в тій частині. Органи правопорядку, поліція працюють, і ми хочемо, щоб вони швидше це робили. Ми б хотіли, щоб на кожне приміщення чітко був накладений арешт, тому що були випадки, коли суди накладали арешти, а потім знімали ті арешти. Прокуратура в даному питанні займає активну позицію, і це майно має бути у власності громади. Тому що жодного метра ми нікому вкрасти не дамо. Такі випадки вже бували в минулі роки, але ми зберегли все наше майно», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ