Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Кропивницькому затримали матір підозрювану у вбивстві доньки

За підозрою у вбивстві 12-річної дівчинки, яку знайшли мертвою у Кропивницькому після кількох днів пошуків, затримали її матір. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України, керівник кримінальної поліції Вячеслав Аброськін у Facebook, передає УНН.

"Чотири доби поліція однієї з центральних областей розшукувала дівчинку 12 років, яка, зі слів батьків, пішла зранку до школи і зникла. Вчора в результаті пошукових заходів дівчинка була знайдена мертвою на відстані 5 км від будинку з численними пораненнями. Вже ввечері на підставі зібраних доказів за підозрою в скоєнні вбивства затримана мама дівчинки", - написав В.Аброськін.

За його словами, з'ясувалось, що батько пішов на роботу та по дорозі відвів до дитсадка молодшу дитину. Старша донька була з мамою. Дівчинка просилася залишитися вдома та не йти до школи, а мати навпаки наполягала, щоб та все ж таки пішла до школи.

"В підсумку - в пориві раптово виниклої люті мати вбила дитину, а потім вивезла та залишила на пустирі. Це страшна трагедія. Попереду ряд експертиз, в тому числі й проведення психіатричної експертизи підозрюваної. Крапку повинен поставити суд", - зазначив заступник голови Нацполіції.

Нагадаємо, у вівторок 12 грудня біля Кропивницькому виявили тіло 12-річної дівчинки, яка 8 грудня пішла у школу і не повернулася.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ