Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві пройшла щорічна Міжнародна виставка собак

3-4 грудня у Міжнародному виставочному центрі у Києві, Кінологічна Спілка України провела Міжнародну виставку собак усіх порід «Київська Русь – 2016» та «Кришталевий Кубок – 2016».

Гостями виставки були більше 5 тисяч чотириногих учасників понад 100 порід з багатьох країн ближнього і далекого зарубіжжя, яких оцінювали експерти з 19 країн світу.

Виставка собак – це чудова можливість для бажаючих дізнатися більше про собак, зупинити свій вибір на одній з них, поспілкуватися безпосередньо з заводчиками і кращими представниками порід. Заводчики показують досягнення своїх вихованців, які отримують титули і нагороди. Також на виставці є можливість познайомитися і отримати консультації з перших рук у виробників продукції для тварин – від кормів, амуніції до ветеринарних препаратів.

«Кінологічна Спілка України постійно проводить безліч виставок. Щорічно виставка завжди проходить в урочистій обстановці, учасники та гості заходу потрапляють в атмосферу дружби, великої любові до собак, учасники обмінюються досвідом, адже сюди з’їжджаються з усієї України. Наступний рік буде особливо значущим для України – вперше у нас пройде EuroDogShow – 2017. Україна прийме у себе гостей, власників собак з усього світу», - розповідає бренд-менеджер чеських кормів Eminent і іграшок для собак Baxter Toys компанії «ShopEminent» Юлія Матвєєва.

ІА "ЖУРНАЛІСТ"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ