Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Надзвичайні події

В Києві відреагували на прохання Садового допомогти з Грибовичами

Заступник голови ВР, народний депутат від Блоку Петра Порошенка Ірина Геращенко звинуватила міського голову Львова Андрія Садового в безгосподарності і намаганні перекласти проблему Грибовицького сміттєзвалища на плечі держави. Про це вона висловилася на своїй сторінці у Фейсбук.

«Звичайно, маємо всім миром допомогти меру Львова подолати проблему сміття у Львові і врятувати львів’ян від сміття. Це не дуже корелюється з децентралізацією, звичайно. Але зате відповідальність за екологічне лихо в конкретному регіоні і невирішену десятиріччями проблему сміттєзвалища (мер більш натхненно займався формуванням своєї медіаімперії і тд) тепер розділять президент і прем'єр. А як там "Самопоміч", дозволила звертатися до злочинної влади? Сироїд і Березюк не побачать в цьому узурпацію сміттєзвалищ і корупцію ? Не будуть проти? А то я переживаю…», - пише Геращенко.

При цьому нардеп зазначила, що їй шкода львів’ян, які опинилися в цій ситуації, тому коаліція розгляне питання сміттєзвалища.

Додамо також, що кілька днів тому на проблему Грибовицького сміттєзвалища відреагував і прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Відреагував на ситуацію і екс-голова Львівської ОДА Василь Горбаль.

Нагадаємо, сьогодні, 7 червня, міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до Президента України Петра Порошенка та Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням про оголошення міста Львова та сіл Малехова і Грибович зоною надзвичайної екологічної ситуації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ