Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

В Києві виступить італійський співак який підтримав окупацію Криму і критикував Майдан

Італійський співак Рікардо Фольї, який підтримав окупацію Криму і співав на концерті на честь "референдуму", має намір дати концерт у Києві. Про це повідомило видання Цензор.НЕТ

Італійський співак Рікардо Фольї, який підтримав окупацію Криму Росією і виступав на півострові на підтримку так званого референдуму в березні 2014 року і який критикував Революцію гідності, має намір дати концерт у Києві.

Як інформує Цензор.НЕТ, анонс концерту Рікардо Фольї та іншого італійського артиста Пупо у Freedom Event Hall, запланованого на 7 березня, розміщений на сайті продажу квитків Parter.ua.

Концерт приурочений до 8 березня.

"Королі італійської публіки Пупо і Рікардо Фольї з ексклюзивним святковим концертом у Freedom Event Hall! Уперше в Україні виступлять популярні італійські виконавці Пупо і Рікардо Фольї!", - сказано на сайті.

16 березня 2014 року Рікардо Фольї виступив на площі Нахімова в Севастополі на підтримку російської окупації під час нелегітмного "референдуму". Коментуючи свій виступ у Севастополі, Фольї в 2014 році заявляв, що "референдум був священним правом населення Криму", повідомляла Инопресса, посилаючись на італійське видання La Repubblica.

Водночас Фольї критикував українців, які вийшли на Майдан у Києві. "Я отримую інформацію про ситуацію в Україні, але газети ніколи не прояснювали ситуацію: хто стояв за барикадами в Києві? Всім відомо, що маніфестантами маніпулювали. Мені також відомо, що на референдум приїхали іноземні спостерігачі. У російській конституції є положення про приєднання інших країн, і в Криму більшість хотіли повернутися туди, звідки вони прийшли, - казав Фольї. - Санкції - це помилка, нам усім доведеться за них розплачуватися. Навіть меншість у Криму переконається, що 6% зростання ВВП дуже скоро перетвориться на 26%, адже там багато готелів".

Тоді ж італійський співак заявив, що "Путін зробив Росію більш вільною, це вже не режим".

Відразу після виступу в Севастополі Фольї прилетів на Кавказ, де дав концерт у Майкопі й заявив, що не бачив російських танків на вулицях у Криму.

Чи законно італійський співак потрапив на український півострів, а з окупованого Криму на територію РФ - мають з'ясувати українські компетентні органи. У зв'язку з цим видання направило запит у Службу безпеки України.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ