Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В ЛНУ імені Івана Франка вручили дипломи випускникам філософського факультету

3 липня 2017 року в Актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулась урочиста академія з нагоди вручення дипломів випускникам філософського факультету.

«Наш факультет має давню історію, адже у час заснування Львівського університету у ньому працювали два відділи – теологічний та філософський. На жаль, тоталітарним режимам не потрібні вільнодумні люди і після Другої світової війни факультет закрили. Відновити його роботу вдалося тільки у 1992 році», - зазначила у вітальному слові декан філософського факультету Людмила Рижак. 

За словами Людмили Віталіївни, ґрунтовні напрацювання викладачів факультету, їхній досвід та знання у поєднанні із наполегливістю студентів та молодих вчених створюють на філософському факультеті атмосферу справжнього наукового пошуку й інтелектуального задоволення. 

Також до вітальних слів долучилися завідувач кафедри психології Софія Грабовська, завідувач кафедри теорії та історії культури Ольга Сінькевич і професор кафедри політології Анатолій Романюк.

Випускники факультету подякували викладачам за відданість науці, терпіння і знання, якими вони упродовж років ділилися з молоддю. За словами випускників, саме в Університеті вони змогли усвідомити важливість здобуття ґрунтовних знань і навчились застосовувати їх на практиці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ