Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В моргах Донбасу 20 тіл російських військових чекають на транспортування в Росію

У спеціально обладнаних моргах при військово-медичних закладах російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території Донбасу знаходиться більше 20 тіл вбитих і померлих від поранень військовослужбовців ЗС РФ, які підготовлено для відправки на територію РФ транспортом чергового російського “гумконвою”. Про це повідомило Головне управління розвідки Збройних сил України.

Серед особового складу з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ спостерігається зростання кількості випадків правопорушень та самовільного залишення військових частин. Зокрема, в ніч на 8 березня ц.р. двоє російських військовослужбовців медичної роти 2 АК знаходячись на чергуванні самовільно залишили місце служби. Розслідуванням у медичному підрозділі вже виявлено велику нестачу лікарських засобів групи “А” та психотропних і сильнодіючих препаратів.

У підрозділах комендантського полку (ЛУГАНСЬК) 2 АК відмічається зниження рівня морально-психологічного стану військовослужбовців рядового складу через збільшення термінів перебування на постах та залучення до довготривалих пошуків військовослужбовців, які самовільно залишили військові частини. У полку зростає кількість бажаючих перевестись в інші військові частини через фізичну перевантаженість та нестерпні умови несення служби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ