Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

В МВС оприлюднили свою версію конфлікту на блокпості біля Слов’янська

На блокпості біля Слов’янська стався конфлікт через відмову групи озброєних осіб проходити перевірку, - прес-служба МВС.

Близько 19:00 через блокпост на в’їзді у м. Слов’янськ рухалася колона з 13 автомобілів, в яких знаходилися більше 35 чоловік, які відмовилися проходити стандартну перевірку та спровокували конфлікт.

Співробітники поліції, які несуть службу на блокпосту, пояснили громадянам, що вони в’їжджають зі зброєю в зону проведення АТО та попросили перевірити документи на зброю. Однак вказані особи надати документи відмовилися.

В результаті словесної перепалки виник конфлікт, в ході якого громадяни виявляли зневагу до закону, перешкоджали поліцейським виконувати свої службові обов’язки по забезпеченню публічної безпеки.

Присутній на місці народний депутат почав наносити удари співробітникам поліції, намагався вирвати зброю у поліцейських.

На блокпосту біля Слов'янська поліція побила активістів і Парасюка

Поліція вжила заходів щодо відновлення правопорядку та стабілізації ситуації.

За даним фактом проводиться перевірка.

Поліція Донеччини наголошує, що здійснює на блокпостах тільки перевірки у рамках заходів безпеки, запроваджених штабом АТЦ через загострення терористичної загрози.

Зокрема, проводяться заходи з попередження правопорушень з використанням зброї, боєприпасів, вибухівки.

Закликаємо громадян з розумінням поставитися до заходів безпеки, спрямованих на збереження життя та здоров’я мешканців Донеччини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ