Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Миргороді військові льотчики провели командирські польоти

У 831-й бригаді тактичної авіації повітряного командування «Центр» Повітряних Сил Збройних Сил України, що дислокується на Полтавщині, були проведені командирські польоти на бойових літаках-винищувачах Су-27.

- Командирські польоти проводяться з керівним складом та є основною формою льотно-методичної підготовки. Під час таких польотів відпрацьовуються практичні  навички у виконанні найбільш складних вправ, методичні уміння та навички у навчанні льотного складу по видам та елементам льотної підготовки. Особлива увага приділяється взаємодії льотчиків (екіпажів) з обслугами командного пункту. Також на командирських польотах здійснюється перевірка інструкторсько-методичних навичок керівного льотного складу, - сказав командир 831 бригади тактичної авіації полковник Олексій Захарчук.

Командирські польоти проводяться згідно з плановою таблицею із суворим та точним дотриманням документів, що регламентують льотну роботу.  Це своєрідна школа вдосконалення льотної та льотно-методичної майстерності керівного льотного складу. Тому командирські польоти слугують зразком організованості та порядку.

За словами полковника Олексія Захарчука, важливим завданням командирських польотів є підготовка, удосконалення та контроль льотчиків-інструкторів. Керівний склад 831 бригади тактичної авіації показав високий рівень організації та проведення льотної зміни. 

Офіцер – прес-секретар 831 бригади тактичної авіації лейтенант Світлана БОРИСОВА

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ